Šī lapa ir izdrukāta no Liepājas evaņģēliski luteriskā draudze
Interneta adrese:
http://liepajasluteradraudze.lv/?ct=sdfsdf&fu=read&id=1

Seminārs "Dieva bērnu akadēmija"


2010.02.20 16:43

 „Kad jūs mani meklēsit, jūs mani atradīsit. Ja jūs no visas sirds mani meklēsit.” /Jeremijas 29:13/ – ar šādu moto no 26. februāra katru piektdienu 18:00 astoņu nedēļu garumā Liepājas Lutera draudzē notiks seminārs ar nosaukumu „Dieva bērnu akadēmija”. Semināra mērķis ir aktualizēt un atkārtoti (vai pirmo reizi) studēt Mārtiņa Lutera „Mazo Katehismu”, vadoties pēc teoloģijas profesora Roberta Kolba sarakstītās un izdotās grāmatas „Katehisma mācīšana Dieva bērniem”.

Semināra laikā kopā gan lūgsim un dziedāsim, gan studēsim un diskutēsim, gan meditēsim un ieturēsim gavēņa laika azaidu. Ikviens ir aicināts pievienoties – nāc pats un atved draugu!

Nākot uz semināru, nepieciešams ņemt līdzi Bībeli, M. Lutera „Mazo Katehismu” un R. Kolba „Katehisma mācīšana Dieva bērniem”, kā arī vēlmi uzzināt ko jaunu un dalīties jau apgūtajā. Pirms katra semināra ieteicams izlasīt attiecīgo nodaļu no R. Kolba grāmatas (R. Kolba grāmata sastāv no 8 nodaļām, tikpat attiecīgā secībā ir ieplānoti semināri).

„Dieva bērnu akadēmija” būs atvērta no 26. februāra līdz 16. aprīlim. Tas būs piepildīts un stiprinošs gavēņa laiks, kad iesim pretī Mūsu Kunga Jēzus Kristus Augšāmcelšanās dienai. Aicinu katram šā gada ciešanu laikā salikt uzsvarus uz nozīmīgo mūsu katra dzīvē un piedzīvot arvien no jauna, ka Kristus ir mums klātesošs ik dienas, ka Viņš vienīgais ir Ceļš, Patiesība un Dzīvība. Mūsu draudze piedāvā ikvienam interesentam ieskatīties M. Lutera devumā Roberta Kolba skatījumā. Kā saka pats grāmatas autors, „katehisms ir piedzīvojums – ticības piedzīvojums”, tāpēc šī ir iespēja to piedzīvot arī tev. Tiekamies Liepājas Lutera draudzes namā Jelgavas ielā 58 piektdienās! Varat ar mums iepriekš sazināties e-pastā laura_andersone@inbox.lv.

Laura Andersone